Sunday, July 8, 2007

'MHP'li aday, AK Parti afişi asanları dövdü' iddiası

'MHP'li aday, AK Parti afişi asanları dövdü' iddiası
Seçim hazırlıkları liderlerin miting meydanlarındaki atışmalarıyla sürerken, Bursa'da partililer arasında kavga yaşandı.

MHP birinci sıra adayı Necati Özensoy ve beraberindeki partililerin, AK Parti afişlerini asan 2 kişiyi beyzbol sopalarıyla dövdüğü iddia edildi. Alınan bilgilere göre olay, önceki gece Nilüfer ilçesinde yaşandı. Bir tanıtım şirketinde işçi olarak çalışan Seyit Ali Malkoç (45) ile Temel Sağlam (24), billboardlardaki afişleri yenilemeye başladı. Bölgeden geçen Özensoy ve bir grup partili, işçilere MHP afişlerinin neden söktüklerini sordu. İşçiler, afişlerin 5'er günlük arayla değiştirildiğini, kavşağın 50 metre ilerisinde de AK Parti afişlerinin kaldırılıp, yerine MHP afişlerinin asıldığını söyledi. Buna tepki gösteren MHP'lilerle işçiler arasında tartışma başladı. Tartışma sonrası MHP'liler, Sağlam ve Malkoç'a beyzbol sopasıyla döverek kaçtı. İşçiler, çevredeki vatandaşlar tarafından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bursa, Cihan



/ Böyle gaylari araştırın , ailevi babaıs ibne . paşalar çok kollanıyosun diyonuz . Kollarım sizleri ben . Amerikan beyleri / sizlere özel vibratör mağazası acacağım . Siz sokarsanız acı gelir size . kobay ol . Karanlık . çok nü , ordu . oma , öm , giz , iliş , ilik , ilim , alim , ali , iş , üryan , kalabalık bir ordu

No comments:

Bu yazıya Not Ver !